0

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

kos Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
zobraziť nákupný košík >>
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Esat,s.r.o
Hlavné námestie 62
060 01 Kežmarok
Volajte:
Kežmarok
tel0524524331
Akciové produkty

Omnitronic MP-120, zesilovač, 120 W, 100

Omnitronic MP-120, zesilovač, 120 W, 100 V Mixážní 100V zesilovače. 6 vstupů (3x Mi...

258.90 EUR s DPH

Omnitronic MP-180

Omnitronic MP-180 Mixážní 100V zesilovače. 6 vstupů (3x Mi...

298.89 EUR s DPH

Omnitronic MP-250, mixážní zesilovač

Omnitronic MP-250, mixážní zesilovač Mixážní zesilovač, 6 vstupů (3x MIC, 3x ...

339.90 EUR s DPH

Barevná roura 59cm, modrá

Barevná roura 59cm, modrá ...

4.90 EUR s DPH

Barevná roura 59cm, fialová

Barevná roura 59cm, fialová ...

4.90 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

Remo Encore Pinstripe Clear 12 Pinstripe Clear 12". Dvojitá (2x 0,007")...

8.29 EUR s DPH

Remo Encore Pinstripe Clear 13 Pinstripe Clear 13". Dvojitá (2x 0,007")...

8.78 EUR s DPH

Remo Encore Pinstripe Clear 14 Pinstripe Clear 14". Dvojitá (2x 0,007")...

9.69 EUR s DPH

Remo Encore Pinstripe Clear 15 Pinstripe Clear 15". Dvojitá (2x 0,007")...

10.59 EUR s DPH

Remo Encore Pinstripe Clear 16 Pinstripe Clear 16". Dvojitá (2x 0,007")...

11.50 EUR s DPH

Zobraziť všetky novinky >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 02.07.2019.
Reklama
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok