0

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

kos Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
zobraziť nákupný košík >>
Kontaktné údaje

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

Esat,s.r.o
Hlavné námestie 62
060 01 Kežmarok
Volajte:
Kežmarok
tel0524524331
Akciové produkty

Acer Nitro GX50-600 - i5-8400/256SSD+1T B

Acer Nitro GX50-600 - i5-8400/256SSD+1TB/16G/GTX1060/DVD/W10 S herním počítačem Nitro GX50-600 poznát...

1 139.04 EUR s DPH

MSI Infinite i5-8400/16/256+2T /GTX 1060

MSI Infinite i5-8400/16/256+2T/GTX 1060 6G/W10H Model: MSI Infinite 8th Operační systém:...

1 322.18 EUR s DPH

Acer Nitro GX50-600 - i5-8400/256SSD+1T B

Acer Nitro GX50-600 - i5-8400/256SSD+1TB/8G/GTX1050Ti/DVD/W10 S herním počítačem Nitro GX50-600 poznát...

1 003.35 EUR s DPH

Acer PREDATOR Orion 5000 - i7-8700/256SS

Acer PREDATOR Orion 5000 - i7-8700/256SSD+2TB/16G/RTX2070/DVD/W10 Ostré hrany, jejichž obrys vyniká na čer...

2 506.60 EUR s DPH

Acer Nitro N50-100 - R5-1400/128SSD+1T B/

Acer Nitro N50-100 - R5-1400/128SSD+1TB/8G/GTX1050Ti/DVD/W10 Herní stolní počítač Nitro 50 poskytuje ...

867.66 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Novinky

Stagg 10 GA, kombo pro el. kytaru, 10W

Stagg 10 GA, kombo pro el. kytaru, 10W ...

69.90 EUR s DPH

Omnitronic multicore kabel se stageboxem

Omnitronic multicore kabel se stageboxem 12IN/4OUT XLR, 30 m ...

202.90 EUR s DPH

Patice pro LED lampičku Omnitronic DD-5220 ...

0.79 EUR s DPH

Omnitronic multicore kabel se stageboxem

Omnitronic multicore kabel se stageboxem 16IN/4OUT XLR, 30 m ...

304.90 EUR s DPH

Omnitronic EM-260, 3/3-kanálový mixážní pult ...

161.90 EUR s DPH

Zobraziť všetky novinky >>
Aktualizácia
Posledná aktualizácia 24.09.2020.
Reklama
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok